Charlotte de Witte

Charlotte de Witte

Toffler Rotterdam

basic info.

Charlotte de Witte is een van de beste DJ’s van België. Wij zijn dan ook apetrots dat ze 16 december haar debuut zal maken in Toffler.De carrière van Charlotte gaat als een malle. Ze tourt over de hele wereld en gaat van gigantische stages naar zweterige ondergrondse clubs terwijl ze blijft produceren. Dit allemaal terwijl ze nog maar 25 jaar oud is.Ook heeft ze al een kleine identiteitsswitch gemaakt. Anderhalf jaar terug heette ze namelijk nog Raving George. De mannelijke DJ-naam is een keuze die ze bewust maakte. Ze wilde bekend worden om haar muziek, niet omdat ze een vrouwelijke DJ is. Nu ze al meer dan 7 jaar in de scene werkt staat ze zeker haar mannetje wel. Ze maakt techno waar je u tegen zegt. Wij zullen haar duistere muziek dan ook met open armen ontvangen net als ons buurland heeft gedaan.

  • from 23:00 until 06:00
  • Toffler
    Weena Zuid 33 , Rotterdam
    show map
  • Regular 12.50

location.

  • Weena Zuid 33, 3013 NH Rotterdam