25 jaar DJ Isis

25 jaar DJ Isis

location_on TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Dit jaar is het een kwart eeuw geleden dat de lange, glorieuze en internationale carrière van DJ Isis begon, als 17-jarige in een Leidse discotheek. Waarna residencies in legendarische clubs als de RoXY en Chemistry volgden, tours over de hele aardbol, succesvolle platen, een eigen label (All In One) en prestigieuze onderscheidingen als de Lifetime Achievement Award. Om maar wat te noemen. Alle reden voor een feestje dus. Zonder gekke verjaardagstaarten en licht-ontvlambare slingers aan het plafond, maar 'gewoon' een dubbeldikke all nighter, exact op de manier die we al 25 jaar van de Amsterdamse nachtkoninging gewend zijn: van house- en technoclassics tot akoestische trips door ritmisch Afrika en nog heel veel meer. Het geheel wordt op indrukwekkende wijze visueel omlijst door VJ Gitte Spinder en haar Collective. Take a bow!

 • event_note
  from 23:30 until 04:00
 • location_on
  TivoliVredenburg
  Vredenburgkade 11 , Utrecht
  show map
 • confirmation_number
  Regular 14.00

line up.

location.