Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 9 december van 22:00 uur tot 11:00 uur, hebben wij deze bijzondere 13 uur lange clubavond met Stranger achter de decks. Inmiddels is Stranger geen onbekende meer van ons. Na zijn eerste eigen speciale avond gehad te hebben in BASIS met Stranger Invites en zijn succesvolle allnighters, gaan wij nu een 13-uur lange clubavond met hem tegemoet.

<br >
Zijn steeds groeiende bekendheid, wat nu spaak loopt op z’n artiestennaam, is onder andere te danken aan zijn gruwelijke sets op de grootste feesten en clubs in zowel het buitenland als in het binnenland. Zijn scala aan producties zijn zeker ook van grote invloed op zijn artiestenprofiel. Met releases op eigen labels als Self Reflektion en Paling Trax, maar ook op labels als Monnom Black, Blocaus, Perspektiv & Planet Rhythm zorgt hij keer op keer voor kwalitatieve bijdrage aan het technogenre.

Mitchel weet tijdens allnighters zijn kennis en smaak in het gehele spectrum van muziek goed over te brengen. Hij aarzelt niet om uitstapjes te maken naar electro, EBM, breakbeat, offbeat of naar het hardere werk als gabber/hardcore. Wat velen niet weten, is dat hij zich vroeger zelf nog bevond in de hardcore-scene en daar hele vette sets heeft neer gezet. Verwacht een gruwelijke reis door stranger’s brede spectrum van muziek.

<br >
Er zullen genoeg chillplekken aanwezig zijn en genoeg eten om bij te tanken. Schroom niet om na het ontbijt de laatste ochtenduurtjes te komen genieten. Na 06:00 uur is de deurprijs €8.

<br >
BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

 • from 22:00 until 11:00
 • Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • Early Bird 9.80
  Regular 11.87
  Deur 13.00

line up.

location.

 • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht