Blackout

Blackout

TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Winter is coming en dat betekent een nieuwe editie van Blackout, onze ultieme drum & bass-nacht. Daar kom je geheid op temperatuur, want gastheer Black Sun Empire heeft weer een spectaculaire line-up in de aanbieding. Zelf vechten de drie Utrechtenaren een heftig robbertje uit met de Engelse killer Prolix (Trendkill), naast ongetwijfeld vloerverpulverende sets van Bristols populaire duizendpoot TC (Don’t Play), de spraakmakende Brits-Nederlandse combi June Miller (RAM), Londenaar Halogenix (Critical) en Blackout-resident Silvahfonk. Vaste aanjager MC Dart zweept de boel nog eens extra op.

  • from 23:30 until 05:00
  • TivoliVredenburg
    Vredenburgkade 11 , Utrecht
    show map
  • Voorverkoop 18.00

location.

  • Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht