Blackout

Blackout

location_on TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Winter is coming en dat betekent een nieuwe editie van Blackout, onze ultieme drum & bass-nacht. Daar kom je geheid op temperatuur, want gastheer Black Sun Empire heeft weer een spectaculaire line-up in de aanbieding. Zelf vechten de drie Utrechtenaren een heftig robbertje uit met de Engelse killer Prolix (Trendkill), naast ongetwijfeld vloerverpulverende sets van Bristols populaire duizendpoot TC (Don’t Play), de spraakmakende Brits-Nederlandse combi June Miller (RAM), Londenaar Halogenix (Critical) en Blackout-resident Silvahfonk. Vaste aanjager MC Dart zweept de boel nog eens extra op.

 • event_note
  from 23:30 until 05:00
 • location_on
  TivoliVredenburg
  Vredenburgkade 11 , Utrecht
  show map
 • confirmation_number
  Voorverkoop 18.00

location.