Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 1 december keert Miss Melera terug naar BASIS voor een all night set! Dit deed ze al een aantal keer eerder bij ons, en met succes! Miss Melera kunnen we eigenlijk wel de koningin van de melodie noemen. Haar maandelijkse Colourizon podcast wordt wereldwijd geluisterd, en haar gelijkname evenement in De Marktkantine in Amsterdam is een steenvast succes waar grote namen als Hernan Cattaneo, Aril Brikha en Karmon al eerder te gast waren. Vrijdag 1 december keert Kim terug naar BASIS voor een minimaal 7 uur durende set!BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

 • from 23:00 until 06:00
 • Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • Early Bird 9.80
  Voorverkoop 11.87
  Deur 13.00

line up.

location.

 • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht