Vibrant

Vibrant

location_on Patronaat Haarlem

basic info.

Wie zei dat vrijdag de 13e een ongeluksdag was? Voor ons wordt het een gelukzalig begin van het nieuwe clubseizoen van Patronacht. Op 13 oktober VIBRANT in je smoel met niemand minder dan.. <br /><br /> LONE! Deze Engelsman is een groot favoriet en stond dan ook hoog op ons verlanglijstje. Nu komt hij met zijn warme en kleurrijke sounds ons in Patronaat verwennen. <br /><br /> Als aanvulling komen onze vrienden uit Amsterdam, Late Night Burners, langs als support. Deze guys gaan heerlijk met hun eigen avond in de Claire en weten dan ook precies wat er nodig is om het de 13e een gegarandeerd succes te maken!

 • event_note
  from 23:00 until 04:00
 • location_on
  Patronaat
  Zijlsingel 2 , Haarlem
  show map
 • confirmation_number
  Early Bird 8.00
  Normaal 12.00

location.