Noisia

013 Tilburg

basic info.

Na succesvolle specials eerder dit jaar met o.a Congo Natty, Metrik & Fox Stevenson, haalt Subquake opnieuw een grote naam naar 013: Noisia. Sinds hun debuutalbum ‘Split the Atom’ staan de Groningse drum and bass meesters aan de top van de scene en ieder jaar wordt die positie verder verstevigd. Vorig jaar werd hun tweede album 'Outer Edges' gereleased met een spectaculaire live show die onder andere Lowlands, Rampage en We Are Electric op hun grondvesten deed schudden. Komend seizoen zijn de mannen – in een select aantal venues - vooral weer achter de draaitafels te bewonderen waaronder 013. Get ready for Noisia!

Verwacht later nog meer nationale en internationale toevoegingen aan deze nu al legendarische avond.

De kaartverkoop start per direct!

line up.

location.

013
  • Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg