Dissonance

Dissonance

Hosted by Full Spectrum
De Helling Utrecht

basic info.

De nieuwe clubavond Dissonance richt zich op live optredens van acts binnen het diepere spectrum van de elektronische muziek.
Voor de eerste editie is Deltawerk te gast, het monsterverbond van Atomnation label baas Pascal Terstappen (Applescal) en Hessel Stuut (50% Polynation). Een supercool nieuw project; stemmige techno die niet wars is van melodieën, maar waar de tierelantijntjes verder afgeschaafd zijn dan in hun andere werk. Volgens De Volkskrant "een traktatie voor de draaitafel, maar zeker ook voor uw allerbeste koptelefoon die de laagste basregionen aankan". Dat klinkt voor het soundsystem van De Helling als muziek in de oren. Tevens projecteren ze zelfgemaakte visuals van surrealistische landschappen waar je doorheen reist.Support komt van de Groninger, Paradigm resident en SoHaSo producer Malbetrieb. Dissonance residents David Hülsken en Illusive verzorgen in stijl de in- en uitleiding van de avond. De lobby wordt gekleurt door geluiden van Steffie Ditzel, John Mackaay en MDA aka Mr. DAwn.Er is een beperkt aantal early bird tickets verkrijgbaar.

location.

  • Utrecht