Whoosah by Day

Whoosah by Day

Hosted by Creme Organization and District25
Whoosah Scheveningen

basic info.

Als het festivalseizoen tegen het einde loopt keren we nog een keer terug op ons vertrouwde Scheveningse strand! Voor Whoosah by Day hebben we Creme Organization uitgenodigd. Het label heeft sinds zijn oprichting wereldwijde erkenning verdient en is een bakermat geweest voor de West Coast Sound of Holland. Na een stage op The Crave Festival is een samenwerking op het strand van Scheveningen een vanzelfsprekende keuze. Kijk terug op een fantastische zomer en beleef nog een keer een zwoele zomeravond met zon, strand en elektronische muziek die je van ons gewend bent.

  • from 18:00 until 01:30
  • Whoosah
    Zwarte Pad 66 , Scheveningen
    show map
  • Deur 5.00
    Gratis 0.00

location.

  • Zwarte Pad 66, 2586 JM Scheveningen