Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 22 september maken zowel Manni Dee als Ben Techy hun debuut in BASIS. Ossian en Rick Milan stonden al eens eerder in BASIS en maken de line-up compleet.

We vliegen Manni Dee in vanuit London voor zijn BASIS debuut. Manni gaat keihard op het moment met gruwelijke releases op o.a. Perc Trax (het label van Perc) en Black Sun Records. Ossian stond al twee keer eerder in BASIS (tijdens de S.L.A.M. labelnights), en is inmiddels een goede vriend van de club geworden.

Ook Ben Techy maakt deze nacht zijn debuut in BASIS (en zelfs in Nederland)! Deze schotse dj/producer brengt heel veel vette muziek uit op labels als OBSCUUR records en Hypnotic Groove. Jong talent Rick Milan maakt de line-up compleet!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 8.00
    Regular 10.00

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht