Weiter festival

Weiter festival

Hosted by Evotions
Thuishaven Amsterdam

basic info.

Olivier Weiter presenteert 'WEITER Festival' op zaterdag 23 september 2017 bij het Thuishaventerrein in Amsterdam. Weiter laat hiermee een lang gekoesterde droom in vervulling gaan, waarbij zijn 10 jarig jubileum uitbundig zal worden gevierd!<b>Olivier Weiter</b>

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat Olivier Weiter zijn opwachting maakte achter de draaitafels. Het waren feesten als Shoeless en de lange afters in de eigen Bar27 kelder, waar hij uitgroeide tot een publiekslieveling met een trouwe groep fans. Al snel nam het aantal optredens toe en sloeg hij z’n vleugels uit, van donkere entourages in Berlijn, tot aan de “Holy grounds” van Bethel Woods USA waar ooit de vrijheid bezongen tijdens Woodstock 69. Overal ter wereld deed hij indrukken op en maakte hij kennis met mensen die hem zowel muzikaal als creatief inspireerden.<b>Weiter festival</b>

WEITER werd het platform van zijn expressie en resulteerde in een eigen label, een radioshow, en steevast uitverkochte shows in Paradiso. Gevoed door zijn avonturen, de inspiratiebronnen van de afgelopen 10 jaar, en eigen visie op de hedendaagse scene, wil Olivier Weiter al die momenten laten samensmelten op een eigen festival. WEITER Festival is de plek waar 10 jaar lang Olivier Weiter zal worden samengevat tot 1 groot hoogtepunt.<b>Inspirerende helden en nieuwe talenten</b>

Hoewel zijn negen uur durende DJ-set wellicht anders doet vermoeden staat Olivier Weiter er deze dag absoluut niet alleen voor. Verspreid over drie stages heeft hij zowel grote inspiratiebronnen als nieuwe talenten uitgenodigd. Zo is hij deze dag vergezeld door Duitse routiniers als Der Dritte Raum (live) en nachtbraker Andre Galluzzi. Ook geven frisse elektronische acts als Love over Entropy (live), Lövestad en de elektronische live band Dialoque acte de presence, en zal de nieuwe generatie goed vertegenwoordigd zijn. Met MOHN (NL) en Marc Holstege, twee wonderen van het Weiter-label, Resistance Orchestra, de Belgische koning Nico Morano en de helden van Spaceandtime, is het programma compleet.

  • from 13:00 until 23:00
  • Thuishaven
    Contactweg 150 , Amsterdam
    show map
  • Voorverkoop 25.00

location.

  • Contactweg 150, 1014 BW Amsterdam