Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Inmiddels toe aan z’n 4e allnighter bij BASIS: Tsepo. De man die BASIS heeft helpen dopen op de openingsnacht in januari 2015. Met gigs op de meest gevestigde festivals & bij de beste clubs blijft Jan een constante factor binnen de scene.

Elke allnighter bij BASIS staat garant voor een geweldige vibe, want Tsepo weet als geen ander een band met het publiek op te bouwen en het die tot hoge extases te tillen. Met maar 1 release op zijn naam, heeft Tsepo er echter er voor weten te zorgen dat zijn carrière duurzaam is. Met focus op zijn optredens en goede sets, weet hij keer op keer mensen muzikaal te grijpen en zo ervoor te zorgen dat zijn shows altijd van hoge kwaliteit zijn.

Als een artiest wiens smaak erg breed is en graag varieert tussen italo, electro en house plus alles wat ertussen valt, zorgt Tsepo ervoor dat zijn allnighters blijven overtreffen. Vandaar dat wij hem graag zien terugkeren in BASIS. Nu voor zijn vierde allnighter.

BASIS werkt deze avond met beperkte voorverkoop, we houden altijd kaarten over voor de deurverkoop.

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.85
    Regular 11.85

line up.

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht