Basis

Basis

location_on Basis Utrecht

basic info.

Gary Beck is al meer dan 10 jaar een begrip in de techno scene. Met releases op gerenommeerde labels als Electric Deluxe, Drumcode & Soma is Gary niet weg te denken uit de techno scene. Ook zijn eigen imprint BEK Audio heeft verschillende artiesten mogen releasen als Speedy J & Par Grindvik.

Gary’s kenmerkende sound komt uit zijn gedachtegang at hij veel muziek te “clean” vindt tegenwoordig. Een van de redenen dat hij het leuk vindt om met oude elementen en samples te spelen uit de jaren ’50/’60. Die muziek heeft volgens hem een fijne textuur dat erg moeilijk is om tegenwoordig te recreëren. Door de verschillende vocals uit die jaren te gebruiken, voegt Gary een bepaalde soul-vibe aan zijn producties toe.

Gary Beck is zowel als artiest en als persoon een topper. Wij hebben hem eerder in BASIS gehad maar nog nooit voor een allnighter. Wij zijn dus reuze benieuwd hoe hij de avond aan zal pakken. 1 ding weten wij welk zeker: Gary Beck staat garant voor een gruwelijke technoset.

BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

 • event_note
  from 23:00 until 06:00
 • location_on
  Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • confirmation_number
  Early Bird 8.00
  Regular 10.00

line up.

location.

 • location_on Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht