2manydjs

2manydjs

location_on Doornroosje Nijmegen

basic info.

2manydjs, het dj-duo dat ook optreedt als Soulwax, komt naar Doornroosje. <br /><br /> Met Soulwax brachten de gebroeders Dewaele onlangs een puik album uit en gaven ze indrukwekkende liveshows op Down the Rabbit Hole en Best Kept Secret. Stilzitten kunnen de broers niet, daarom trekken ze naast hun concerten ook de wereld rond met hun DJ-sets. Hun flightcase zit vol nieuw materiaal, classics, obscure tracks, bangers en kitch. De zinderende sets overstijgen elk genre en de heren draaien diverse stijlen aan elkaar tot een dansbaar geheel. 2manydjs laten zich altijd van hun meest veelzijdige kant zien. Verwacht dikke baslijnen en overweldigende synths!

 • event_note
  from 23:00 until 06:00
 • location_on
  Doornroosje
  Stationsplein 11 , Nijmegen
  show map
 • confirmation_number
  Voorverkoop 22.00

line up.

location.