2manydjs

2manydjs

Doornroosje Nijmegen

basic info.

2manydjs, het dj-duo dat ook optreedt als Soulwax, komt naar Doornroosje.Met Soulwax brachten de gebroeders Dewaele onlangs een puik album uit en gaven ze indrukwekkende liveshows op Down the Rabbit Hole en Best Kept Secret. Stilzitten kunnen de broers niet, daarom trekken ze naast hun concerten ook de wereld rond met hun DJ-sets. Hun flightcase zit vol nieuw materiaal, classics, obscure tracks, bangers en kitch. De zinderende sets overstijgen elk genre en de heren draaien diverse stijlen aan elkaar tot een dansbaar geheel. 2manydjs laten zich altijd van hun meest veelzijdige kant zien. Verwacht dikke baslijnen en overweldigende synths!

  • from 23:00 until 06:00
  • Doornroosje
    Stationsplein 11 , Nijmegen
    show map
  • Voorverkoop 22.00

line up.

location.

  • Stationsplein 11, 6512 AB Nijmegen