Modular 5 Year Anniversary

Modular 5 Year Anniversary

Hosted by Modular
Maassilo Rotterdam

basic info.

Het Rotterdamse Modular bestaat 5 jaar. Om dit te vieren pakt de organisatie groot uit in de Maassilo met onder andere Ben Klock, Bicep en Kobosil op het affiche.Modular is een bekende speler in het Rotterdamse nachtleven. In de afgelopen vijf jaar is Modular gegroeid van een clubevenement naar een serieuze organisatie met een uitgebreid evenementenportfolio. Naast Modular Festival, dat afgelopen zomer voor de tweede keer plaatsvondt, heeft de organisatie in 2017 een Factory010 Edition, een strandfeest en een speciaal optreden van Colin Benders in Kino georganiseerd. Daarnaast vond in het voorjaar de eerste editie van NachtiBAR plaats, een samenwerking met BAR en de in Leipzig gevestigde organisatie Nachtdigital. Het jaar wordt afgetopt met de 5 year anniversary.De eerste headliner Bicep is in de afgelopen jaren vaak bij Modular te zien geweest. Het Ierse duo bracht in September hun langverwachte album uit en zal in het kader daarvan hun nieuwe liveset ten gehore brengen als onderdeel van hun albumtour. Tweede headliner is de uit Berlijn afkomstige Ben Klock, die op 23 December voor het eerst bij Modular draait. Modular resident Job Jobse is natuurlijk ook weer van de partij, hij zal één van de zalen afsluiten met een 3 uur set. Verder sieren Kobosil, Rotterdams trots ‘Stranger’ en de Haagse ‘Deniro’ de line-up en draait Philou Louzolo (die afgelopen zomer nog op de mainstage van Modular Festival te zien was) een set samen met Max Abysmal.Naast het muzikale programma zal tijdens de 5 year anniversary het ModulART project het levenslicht zien. Met dit project zullen door kunst en beleving nog meer zintuigen van de bezoeker geprikkeld worden. Voor dit project wordt samengewerkt met zowel bekende als beginnende Rotterdamse kunstenaars.Ga voor meer informatie naar: http://modularmusic.nl/

 • from 23:00 until 07:00
 • Maassilo
  Maashaven Zuidzijde 1-2 , Rotterdam
  show map
 • Early Bird 25.02
  Regular 27.61
  Late 30.20

location.

 • Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam