Basis

Basis

location_on Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 23 december maakt The Horrorist zijn debuut in BASIS. Headless Horseman komt voor de tweede keer naar onze kelder en Falhaber en LUKA maken de line-up compleet! <br /><br /> The Horrorist is al bezig sinds 1989, heeft al meer dan 80 singles en 3 albums geproduceerd en scoorde een nummer 1 hit in de German Dance Charts met "One night in New York city". Daarnaast werkte hij met alle grote namen in de techoscene samen. Dit speciale optreden wil je niet missen! <br /><br /> Headless Horseman stond één keer eerder in BASIS en toen wisten we dat we hem snel terug moesten laten keren. Zijn gemaskerde verschijning en geweldige live set willen we jullie niet onthouden ;) BASIS residents Falhaber en LUKA maken de line-up compleet!

 • event_note
  from 23:00 until 06:00
 • location_on
  Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • confirmation_number
  Early Bird 8.00
  Voorverkoop 10.00
  Deur 13.00

location.

 • location_on Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht