Decode

Decode

Biergarten Rotterdam

basic info.

Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen doen we er gewoon nóg één dit jaar!Met als headliner koning: DVS1. Deze absolute mix wizzard behoeft weinig introductie meer en we zijn echt ontzettend trots dat we deze machine hebben weten te strikken.DVS1 wordt deze avond bijgestaan door Rotterdams trots en Clone labelhead honcho Serge Clone, een van de meest diverse dj's die Nederland te bieden heeft. Daarnaast zal Literon (aka Gerd) een speciale set komen doen, die we natuurlijk kennen van een ongekend aantal mooie releases uit het verleden. En natuurlijk mogen de mannen van Abstract Division als initiators van DECODE niet ontbreken.

  • from 23:59 until 06:00
  • Biergarten
    Schiestraat 18 , Rotterdam
    show map
  • Early Bird 7.50

location.

  • Schiestraat 18, 3013 BR Rotterdam