Ferry Corsten Blueprint Album Tour

Ferry Corsten Blueprint Album Tour

Grenswerk Venlo

basic info.

Drie april 2015 was de legendarische datum dat Ferry Corsten voor het eerst in de geschiedenis een uitverkochte show in Venlo deed. Een tot de nok uitverkocht Grenswerk was het podium waar fans van zowel zijn nieuwe als oude trance sound bij elkaar kwamen voor een 3 uur durende climax en een Show en Spektakel met hoofdletter S. Logisch dus dat we deze pionier gewoon nog een keertje terug laten komen en nog wel als onderdeel van zijn zeer exclusieve wereldwijde Blueprint Album Tour.Zijn meest recente album Blueprint ontving, mede dankzij het prachtige en vooral krachtige Sci-Fi concept, welke met vakmanschap is gevisualiseerd in samensmelting met de muziek van het album, onwijs veel lovende reacties en recensies. Een niet te missen comeback in Venlo dus…de legende Ferry Corsten.

  • from 23:30 until 05:00
  • Grenswerk
    Peperstraat 10 , Venlo
    show map
  • Voorverkoop 25.00
    Deur 30.00

location.

  • Peperstraat 10, 5911 HA Venlo