Ferry Corsten Blueprint Album Tour

Ferry Corsten Blueprint Album Tour

location_on Grenswerk Venlo

basic info.

Drie april 2015 was de legendarische datum dat Ferry Corsten voor het eerst in de geschiedenis een uitverkochte show in Venlo deed. Een tot de nok uitverkocht Grenswerk was het podium waar fans van zowel zijn nieuwe als oude trance sound bij elkaar kwamen voor een 3 uur durende climax en een Show en Spektakel met hoofdletter S. Logisch dus dat we deze pionier gewoon nog een keertje terug laten komen en nog wel als onderdeel van zijn zeer exclusieve wereldwijde Blueprint Album Tour.

Zijn meest recente album Blueprint ontving, mede dankzij het prachtige en vooral krachtige Sci-Fi concept, welke met vakmanschap is gevisualiseerd in samensmelting met de muziek van het album, onwijs veel lovende reacties en recensies. Een niet te missen comeback in Venlo dus…de legende Ferry Corsten.

 • event_note
  from 23:30 until 05:00
 • location_on
  Grenswerk
  Peperstraat 10 , Venlo
  show map
 • confirmation_number
  Voorverkoop 24.00
  Deur 30.00

location.