Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 17 november staat Juan Sanchez voor de eerste keer all night long in BASIS!

Juan zul je kennen als label eigenaar van zijn eigen label FORMAT waar veel artiesten als Joton, DOKA en natuurlijk Juan zelf op gereleased hebben. Daarnaast wordt Juan zowel in binnenland (Awakenings, HYTE en Time Warp) als in het buitenland (Berghain, D-Egde en Club 4) geboekt door de grootste organisaties.17 november kun je minimaal 7 uur lang genieten van Juan zijn, zoals hij het zelf zegt: stripped-down, powerful techno.BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

 • from 23:00 until 06:00
 • Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • Early Bird 9.80
  Voorverkoop 11.87
  Deur 13.00

location.

 • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht