Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 18 november staat er een speciale b2b allnighter op het programma tussen Gabriel Ananda en Arjuna Schiks!Gabriel Ananda maakt 18 november zijn debuut in BASIS. Zijn geweldige soulful techno sound (zoals hij hem zelf omschrijft) heeft hem geen windeieren gelegd. Gabriel heeft meer dan 80 releases op zijn naam staan en heel erg veel remixen voor grote artiesten als Maceo Plex, Dominik Eulberg en Stephan Bodzin. Het zal een unieke avond worden want Gabriel zal de hele avond b2b spelen met een goede vriend van BASIS: Arjuna Schiks. Arjuna werkt de laatste tijd veel samen met Ananda, maakt releases voor Ananda zijn label en ze zitten samen veel in de studio. 18 november kun je maar liest 7 uur lang van de beide mannen genieten tijdens hun exclusieve b2b allnighter!

 • from 23:00 until 06:00
 • Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • Early Bird 9.80
  Voorverkoop 11.87
  Deur 13.00

location.

 • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht