Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Een jaarlijkse traditie: De Sluwe Vos all night long in BASIS!Op vrijdag 3 november keert De Sluwe Vos terug naar BASIS voor een 7 uur set. De man uit Deventer is een van de grootste house-acts van Nederland. Dit resulteerde o.a. in een closingset van de Bravo stage op Lowlands en twee jaar achter elkaar een boeking op Pukkelpop, om nog maar te zwijgen van andere grote optreden op o.a. Glastonbury, Fuse, Awakenings en DGTL. Naast al zijn optredens runt hij ook nog zijn eigen label: Patron Records, een drukke vos dus!

<br /
De vorige twee allnighters van De Sluwe Vos verkochten snel uit, zorg dat je snel je ticket koopt! BASIS werkt deze avond met beperkte voorverkoop, we houden altijd kaarten over voor de deurverkoop.

 • from 23:00 until 06:00
 • Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • Early Bird 8.00
  Voorverkoop 12.50
  Deurverkoop 15.00

location.

 • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht