Breakbaar XL

Breakbaar XL

Hedon Zwolle

basic info.

Donker, duister en niet voor tere zieltjes. Black Sun Empire staat voor snoeiharde euforische drum 'n bass en mag je gerust de stampende muzikale bovenburen van Noisia noemen. Het Utrechtse trio toert al vele jaren intensief de wereld rond en is daarmee, behalve een van de beste live acts, ook productioneel een absolute wereldtopper binnen de drum 'n bass scene.Recent waren ze nog te zien op grote zomerfestivals als Lowlands en Pukkelpop en overal laat Black Sun Empire een spoor van muzikale vernieling achter! Dat de heren van Black Sun Empire Liefhebbers pur sang zijn komt duidelijk naar voren op het in april uitgekomen laatste album The Wrong Room de opvolger van het prijswinnende From The Shadows. Zware cuts, verslavende breakbeats en dramatische neurofunk.Hieronder zie je de beelden van Black Sun Empire in Hedon tijdens Breakbaar in 2015. Een fijn voorproefje van wat je kan verwachten:

  • from 23:00 until 04:00
  • Hedon
    Burgemeester Drijbersingel 7 , Zwolle
    show map
  • Voorverkoop 15.00

location.

  • Burgemeester Drijbersingel 7, 8021 DA Zwolle