Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 29 september staat Wouter S all night long in BASIS!Vriend van de club Wouter S krijgt 29 september weer 7 uur lang de tijd om zichzelf te bewijzen in onze kelder. Wouter zul je kennen als label-eigenaar van zijn eigen label 44 BASS of je hebt hem waarschijnlijk wel gezien op een van de 40 festival shows die hij deze zomer aandeed.Wouter vertelde ons dat hij een breed scala aan muziek meeneemt deze nacht, van jungle tot garage en van house tot techno!BASIS werkt deze avond met (beperkte) voorverkoop! We houden altijd tickets over voor de deurverkoop!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 8.00
    Regular 10.00

line up.

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht