Dr. Lektroluv

Dr. Lektroluv

Effenaar Eindhoven

basic info.

Kom je op het spreekuur? Dr. Lektroluv bracht onlangs namelijk de ultieme electroclash verzamelaar met hits van alle grote jongens en meisjes als Boys Noize, Tiga, Miss Kittin. ‘Elektrik World’ is dus een must have, net zoals vanavond een must go is, want onze gemaskerde held draait alle electroclash tracks van uit de gouden tijd en neemt bovendien Mason mee. Mason scoorde met ‘Exceeder’ een kneiter van een hit in 2006. En om er een echte ‘triple’ van te maken, trapt Eindhovens eigen Hank Long af. Die kennen we uiteraard van The Longmen, maar ook als organisator van Heibel! Kortom, dit is een recept waar niemand stil van kan blijven staan.

  • from 23:00 until 04:00
  • Effenaar
    Dommelstraat 2 , Eindhoven
    show map
  • Normaal 17.50

location.

  • Dommelstraat 2, 5611 CK Eindhoven