Vitalic in Ronda

Vitalic in Ronda

TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Na een verdiende adempauze is Vitalic Official terug, better than ever! Met de modern classics als ‘Poney’, ‘Stamina’ en natuurlijk ‘La Rocka 01’ onder de regenboog riem moest de producer uit Dijon even terugkeren naar zijn thuisplaneet om vervolgens met z’n nieuwe album ‘Voyager’ wederom planet earth over te nemen. De shiney single ‘Waiting For The Stars’ is weer top-notch spacedisco zoals je van de groovy cosmonaut gewend bent. Even verpakken in een liveset gevuld met spaceship synths en onophoudbare drummachines en we zijn ready for take-off: bon voyage!

  • from 19:45 until 23:00
  • TivoliVredenburg
    Vredenburgkade 11 , Utrecht
    show map
  • Voorverkoop 19.25

line up.

location.

  • Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht