Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 24 maart komt I Hate Models terug naar BASIS, dit keer vergezeld door Noneoftheabove, RINGO LIVE en Jorn Luka!Als het met een dj het laatste jaar hard is gegaan is het wel met I Hate Models. De sound van zijn sets variëren van rave en industrial tot electro, post-punk en early trance. Misschien is dat ook wel een van de redenen dat IHM zijn sets inmiddels door het grote publiek worden gewaardeerd.De boys van Noneoftheabove zitten ook niet stil, zo draaide ze respectievelijk nog in Frankrijk en België en in Nederland staan ze binnenkort op grote events als Ploegendienst Festival, Vault Sessions en Soenda Indoor!RINGO LIVE brengt zijn vernieuwde live-set mee naar BASIS. Het afgelopen jaar zag je RINGO nog op festivals als By the Creek, 18 Hours, In Retraite, All We Want en Verknipt. Onze resident Jorn Luka (die binnenkort op o.a. Rotterdamse Rave indoor en Soenda festival indoor draait) maakt de line-up compleet!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.85
    Regular 11.85

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht