Nachtparlement

Nachtparlement

Burgerweeshuis Deventer

basic info.

Na onze eerste uitverkochte editie in Het Burgerweeshuis is het natuurlijk wachten op de tweede. Dit gaat plaats vinden op vrijdag 9 maart 2018.

We hebben niemand minder dan DVS1 weten te strikken. Deze artiest pur sang is geboren in Sint-Petersburg, Rusland en op jonge leeftijd gemigreerd naar de States. Daar werd hij al snel een begrip in de "Midwest rave scene".

Zijn eerste release in 2009 was op het label van Ben Klock Klockworks. In 2011 werd zijn eigen label HUSH geboren en daarna in 2013 zijn sublabel Mistress. Hij vindt zichzelf op de eerste plaats een DJ en pas daarna een producer. Een DJ die wereldwijd bekend staat om zijn mixkwaliteiten. Hij is resident in het Berlijnse Berghain / Panorama Bar en hij draait op alle grote festivals in binnen en buitenland. Jullie kunnen er vanuit gaan dat DVS1 er nog een flinke schep bovenop doet in vergelijking met onze geslaagde eerste editie!

We hebben als support act onze eigen Jonas Körbl weten te strikken. Hij heeft net zijn plaat gereleased op Dynamic Reflection en gezien het enthousiasme van grote artiesten wordt zijn talent benadrukt en erkend!

Koop snel je kaarten om er zeker van te zijn dat je er bij bent! De vorige keer waren we helemaal uitverkocht.

  • from 23:00 until 04:00
  • Burgerweeshuis
    Bagijnenstraat 9 , Deventer
    show map
  • Early Bird 9.00
    Voorverkoop 12.00

location.

  • Bagijnenstraat 9, 7411 PT Deventer