Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 9 maart komt Reinier Zonneveld terug naar BASIS. Deze keer samen met Mees Salomé, Mitch de Klein en David Leese!

Vorig jaar juni stond Reinier Zonneveld voor het eerst in BASIS (dat deed hij direct met een geweldige allnighter), dus we konden niet wachten om hem opnieuw te ontvangen in BASIS. Reinier is het laatste jaar werkelijk ontploft en speelt inmiddels meerdere shows per week in verschillende landen. Los van al het touren zit Reinier niet stil en verschijnen er om de haverklap geweldige releases van zijn hand. We zijn blij dat hij 9 maart BASIS weer komt rocken!

De drie talenten Mees Salomé, Mitch de Klein en David Leese maken de line-up deze avond compleet!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.85
    Regular 11.85

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht