Het Complot

Het Complot

location_on De Helling Utrecht

basic info.

Achter gesloten deuren hebben JAM, Vieze Vrijdag, Club1036 en Der Keller besloten om samen iets nieuws te creëren in Utrecht. “Het Complot” is het resultaat. Er werd eerder onderling al samengewerkt bij verschillende feesten, maar de krachten worden nu officieel gebundeld. Verwacht divers maar vooral gezellig publiek dat al tijden onze feesten een groot succes maakt. Divers publiek betekent uiteraard ook verschillende smaken in muziek. Wij komen jullie tegemoet met disco, house en techno waardoor iedereen die deelneemt aan “Het Complot” zijn snode plannen voor het weekend uit kan voeren.

 • event_note
  from 23:00 until 04:00
 • location_on
  De Helling
  Utrecht
  show map
 • confirmation_number
  Normaal 5.00

location.

 • location_on Utrecht