Toffler

Toffler

location_on Toffler Rotterdam

basic info.

Het is exact een jaar geleden dat DJ Rush onze bunker compleet uit zijn voegen heeft gebombardeerd. Dat gaan we dus mooi nog een keertje doen! 23 februari staat hij weer achter de decks. Hij wordt deze avond vergezeld door J. Fernandes en Cynthia Spiering. Leg die kekke stappers maar alvast klaar want deze avond staan we niet stil!

De Amerikaanse DJ en producer maakt al sinds de vroege jaren ’90 muziek en was onder andere verantwoordelijk voor techno klassiekers als ‘Mutha Fucking Bass’ en ‘Get On Up’. Nadat Rush zijn geboorteplaats Chicago had ingeruild voor Berlijn, maakte zijn carrière een enorme sneltreinvaart. Niet alleen zijn DJ skills maar ook zijn geproduceerde liedjes zoals ‘I Believe’ hebben een grote invloed gehad op de internationale scene.

Rush combineert alle muziekstijlen waar hij van houdt. Dit is dan ook wat hem typeert als een van de meest veelzijdige DJ’s ter wereld. Hij heeft al ontelbaar veel clubs en events weten te veroveren en heeft ook eigen stages gehost op bekende festivals als Tomorrowland, Awakenings, en natuurlijk Toffler Festival 2016.

 • event_note
  from 23:00 until 06:00
 • location_on
  Toffler
  Weena Zuid 33 , Rotterdam
  show map
 • confirmation_number
  Regular 12.00

line up.

location.

 • location_on Weena Zuid 33, 3013 NH Rotterdam