Toffler

Toffler

Toffler Rotterdam

basic info.

Amelie Lens, één van de snelst groeiende talenten dat ons kleine buurlandje heeft geproduceerd, komt naar Toffler! De 27-jarige vlaamse werd na haar debuut EP met de track “Exhale” (uitgebracht op het Italiaanse label Lyase) in één klap bekend. In korte tijd was ze overal te vinden. Waaronder Tomorrowland, Awakenings, Melt, Dour en ga zo maar door. Haar succes ging de hele wereld over en bleef ook bij Pan-Pot niet onopgemerkt. Nu brengt ze haar tracks uit op hun label Second State.9 februari is de tunnel volledig van haar, dus kom vroeg en trek je goede schoenen aan, want dit wordt een legendarische intieme nacht.

  • from 23:00 until 06:00
  • Toffler
    Weena Zuid 33 , Rotterdam
    show map
  • Regular 15.00

line up.

location.

  • Weena Zuid 33, 3013 NH Rotterdam