Toffler

Toffler

location_on Toffler Rotterdam

basic info.

Amelie Lens, één van de snelst groeiende talenten dat ons kleine buurlandje heeft geproduceerd, komt naar Toffler! De 27-jarige vlaamse werd na haar debuut EP met de track “Exhale” (uitgebracht op het Italiaanse label Lyase) in één klap bekend. In korte tijd was ze overal te vinden. Waaronder Tomorrowland, Awakenings, Melt, Dour en ga zo maar door. Haar succes ging de hele wereld over en bleef ook bij Pan-Pot niet onopgemerkt. Nu brengt ze haar tracks uit op hun label Second State. <br /><br /> 9 februari is de tunnel volledig van haar, dus kom vroeg en trek je goede schoenen aan, want dit wordt een legendarische intieme nacht.

 • event_note
  from 23:00 until 06:00
 • location_on
  Toffler
  Weena Zuid 33 , Rotterdam
  show map
 • confirmation_number
  Regular 12.50

line up.

location.

 • location_on Weena Zuid 33, 3013 NH Rotterdam