Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 2 februari komen SNTS, Ghost in the Machine, Deep Dimension en Alan Turner naar BASIS!Na SNTS zijn debuut in BASIS in september 2017 wilde we hem snel terug hebben. Zijn energieke set en gemaskerde verschijning hebben een grote indruk achter gelaten. Met releases op labels als 47 (Tommy Four Seven) en zijn eigen label SNTS, weet hij met z’n energieke en ietwat industriële sound elke dansvloer in extase te brengen.
SNTS is al sinds 2012 bezig met zijn mysterieuze opmars in de Technowereld en is inmiddels de wat duistere, industriëlere noise kant van zijn muzikale spectrum aan het verkennen. SNTS wilt 4 mentale stadia uitdrukken via zijn muziek. Mentale stadia waar hij met zijn muziek nu in kan zitten of al heeft ervaren. Het is niet duidelijk welke van de twee het is, maar het is in ieder geval zeker dat wij met SNTS een energieke, duistere en industriële set kunnen verwachten.2017 was het jaar van de doorbraak voor de boys van Ghost in the Machine. Deze twee heren hielden zich met hun debut EP op Perc Trax niet in. Perc is zo enthousiast over hun muziek dat hij hen tekende bij z’n label. Ook wij zijn enorm fan van de industriële, hardere en energieke sound van GITM. De heren zijn inmiddels geen onbekenden meer van ons en wij zijn blij ze weer in BASIS te mogen ontvangen.Deep Dimension en Alan Turner (BASIS-talentenavond) zorgen voor de warm-up!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.85
    Regular 11.85

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht