Sneeuwbal Winterfestival

Sneeuwbal Winterfestival

Hosted by Xsense
Park Transwijk Utrecht

basic info.

Overwinteren met een ongeëvenaarde festivalvibe en een flinke dosis humor?! Sneeuwbal Winterfestival haalt voor het zesde jaar de gekke winterse gezelligheid naar buiten en knoopt daar een stevige line-up aan vast! Techno, Techhouse, Deephouse en House razen er door de verwarmde area’s. Op 27 januari 2018 doet de vorst zijn intrede en wordt het koudste seizoen wederom met een flinke korrel zout genomen!Vijf overdekte area’s vullen zich met artiesten die een lawine van denderende house tot dampende techno én knotsgekke après-ski veroorzaken. Daarnaast wordt op de rest van het terrein de winterse gezelligheid opgezocht: Het kan op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Een lege maag is vervolgens met een heerlijke Brätwurst of beker Glühwein snel gevuld.

  • from 14:00 until 23:00
  • Park Transwijk
    Vreugdenhillaan , Utrecht
    show map
  • Fase 3 35.35

location.

  • Vreugdenhillaan, 3526 Utrecht