Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Als er een artiest is met wie wij hele leuke en gekke avonden hebben beleefd, is dat Ansome wel. Deze gruwelijke artiest is inmiddels een goede vriend van BASIS geworden. Ansome wordt door velen beschouwd als een nieuwe en verfrissende aanwezigheid in de technoscene. Met zijn gruwelijke livesets en goede producties, heeft hij zijn positie in de scene verdiend.Ansome is mede-oprichter van South London Analogue Material, S.L.A.M. Samen met artiesten als Ossian, Ayarcana, Clouds, Keepsakes, Myler & 138 verplaatsen zij de grenzen van industriële techno. Waar Ansome op diverse gevestigde labels als MORD en Perc Trax heeft gereleased, zien wij nog uniekere producties bij SLAM. Nèt een stapje verder gaan met het gebruik van punkrock vocals of nèt die extra toevoeging aan z'n modular setup.Wat ons betreft, is Ansome een van de meest getalenteerde artiesten van dit moment. Een artiest die zichzelf keer op keer weet te ontwikkelen en innoveren. Geen enkele liveset van Ansome lijkt op elkaar en hij weet on stage sterk te improviseren waardoor hij altijd iets unieks en onvoorspelbaars ten gehore brengt. Ansome begint deze nacht met een b2b dj set met JORN LUKA en zal daarna solo live en dj afwisselen.

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.80
    Regular 11.87

line up.

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht