Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 13 januari 2018: het debuut van Minimum Syndicat en Under Black Helmet in BASIS!Minimum Syndicat, twee artiesten van Franse komaf, hebben elkaar 10 jaar geleden ontmoet in een hostess bar in Frankrijk. Vanaf dat moment zijn de twee onlosmakelijk verbonden door hun liefde voor techno. De vele technoliefhebbers die de duo kennen, denken bij MS meteen aan 1 ding: acid. Acid kenmerkt de sound van Minimum Syndicat. De releases op hun eigen label worden veelvuldig gespeeld. Met name hun release uit 2009, Acid Trojan, blijft een killer van een track. MS doen niet veel liveshows in NL, tot nu toe waren alleen Awakenings en Reaktor de gelukkigen, dus we zijn blij hen in BASIS te mogen verwelkomen.De Litouwse artiest Under Black Helmet zal deze clubavond ook zijn opwachting maken in BASIS. Geboren in Litouwen maar woonachtig in Duitsland, maakt UBH aardig wat grove stappen in de technoscone. Met zijn nieuwste release op Bas Mooy’s MORD speelt hij zichzelf in de kijker. Bij zijn EP “I Was Laid Back A Sinner Of Sorts” speelt hij met gruwelijke synths en heavy kick drums, maar ook met wat vertraagde diepe kicks met wat subtiele hi hat’s. Zijn sound past perfect bij de industriële BASIS sfeer en we zijn dan ook razend benieuwd wat UBH voor ons in petto heeft!BASIS residents STØRM en Jorn Luka maken de line-up compleet!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.80
    Regular 11.87

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht