Joost van Bellen All Night

Joost van Bellen All Night

Melkweg Amsterdam

basic info.

Joost van Bellen wordt 100 jaar en dat vieren wij op zaterdag 5 januari in de Upstairs tijdens alweer de vierde editie van zijn nu al beruchte all nighters in de Melkweg! Deze levende legende is na de afsluiting van het hoofdstuk RAUW geenszins achter de geraniums beland. Sterker nog, hij is de afgelopen maanden in een piepkleine Speedo op handen en voeten in de meest ongure hoekjes van het internet gekropen om nieuwe ongehoorde muziek te vinden. Hij oliede zichzelf royaal in, wurmde zichzelf in donkerste holletjes van het internet en stak zijn neus in de meest ongure plekjes. Het is wild, smerig en Van Bellen anno 2017 op z’n gevaarlijkst.Ruwe diamantjes worden in de door Joost zelfbenoemde genres Potten-en pannentechno, Weirdohouse en Electroclash 2.0 als een bedwelmend parfum de zaal ingespoten. It's Joost van Bellen baby, all night long.

  • from 23:59 until 05:00
  • Melkweg
    Lijnbaansgracht 234A , Amsterdam
    show map
  • Normaal 11.35

location.

  • Lijnbaansgracht 234A, 1017 PH Amsterdam