Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Remco Beekwilder is voor velen bekend door zijn geweldige plaat gereleased via Dax J’s imprint Monnom Black. Zijn tracks “Rave Mood” & “LSD” worden gezien als de top technobangers van 2017. Ook “Concrete Jungle”, een van onze favorieten, blijft een geweldig geproduceerde track.Voor iedereen die Remco’s discografie kent, weet dat hij niet pas in 2017 begonnen is. Alhoewel hij redelijk nieuw is in de technoscene, heeft hij de afgelopen jaren al veel support en erkenning gekregen op zijn producties. De afgelopen tijd dropte Remco 3 LP’s op Monnom Black, Self Reflektion van stranger & de Franse Binary Cells, waar ook artiesten als Endlec, Bas Mooy en Escape Mars gereleased hebben.Door zijn talent als artiest om verschillende elementen te gebruiken voor z’n tracks en sets, is zijn diversiteit en bereik als producer sterk aanwezig. Zijn energieke sound is duidelijk te horen tijdens zijn shows waar hij zelfs niet vies is om zich in een wat minder bekend terrein te begeven zoals in het hardere industriële. Remco, die inmiddels een goede maat van ons is geworden, heeft al eerder een geweldige allnighter gehad in 2017. We zijn dus erg blij om hem 5 januari weer te mogen verwelkomen!

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 9.80
    Regular 11.87

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht