Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 30 december verwelkomen wij Tommy Four Seven en Phase Fatale in BASIS.Tommy Four Seven heeft inmiddels amper introductie nodig. Met releases op de grootste labels als CLR, Electric Deluxe en Stroboscopic Artefacts heeft hij zichzelf sterk vastgenageld in de techno-scene. Zijn eigen label 47 heeft momenteel veel support en z'n 47-events zijn niet te missen. Artiesten als Headless Horsenan, VSK, Phase Fatale en AnD hebben de afgelopen tijd tracks gereleased op 47. Berlin-based Tommy staat bekend om zijn variatie in zijn sets en is in staat om goed doorknallende techno te leveren maar ook om veel dieper en zelfs abstracter te draaien. Met Tommy in de intieme setting van BASIS, is het zeker dat het een niet te vergeten nacht wordt.De Amerikaan Phase Fatale, ook woonachtig in Berlijn, is het techno-project van Hayden Payne. Met roots in de post-punk & cold wave is Phase Fatale de uitlaatklep van Hayden geworden voor de duistere en industriële kant van techno. Met releases op Unterton, het sublabel van Berghain's Ostgut Ton en zijn langverwachte volledige album op Hospital Productions, is hij zeker een artiest die zijn stempel aan het drukken is in de technowereld. Verwacht een set die bestaat uit sicke synths, duistere kicks en drums. Zijn obscure sound gaat perfect gepaard met de industriële vibe van BASIS.Onze resident Vela Uniform zorgt voor de warm-up!

 • from 23:00 until 06:00
 • Basis
  Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
  show map
 • Early Bird 9.80
  Voorverkoop 11.87
  Deur 13.00

location.

 • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht