It is Christmas

It is Christmas

Hal 4 Rotterdam

basic info.

iT is Christmas laat de oude tijden herleven. Zondag 24 december wordt daarom Hal4 aan de Maas omgetoverd in een van de bekendste clubs van Nederland: de legendarische iT. Met uiteraard de bekende iT-dj's JEAN en MARCELLO!De iT was uniek in zijn soort. Stond bekend als extravagant en over de top met veel kleurijk en openminded people, die de weg naar deze hippe gelegenheid in groten getale wisten te vinden. Naast de vele bekende Nederlanders wisten bijvoorbeeld ook Grace Jones, Eddie Murphy en Boy George hun weg naar de iT te vinden.Die unieke sfeer van toen halen we zondag 24 december (Kerstavond) naar Rotterdam, naar Hal4 aan de Maas met 'iT is Christmas'. Met de iT-dj's JEAN en Marcello, maar ook de drags, dansblokken, dansbruggen, candygirls en het leukste publiek. Alles overgoten met een feestelijke Kerst-saus.

  • from 21:00 until 03:00
  • Hal 4
    Watertorenweg 200 , Rotterdam
    show map
  • Early Bird 12.94
    Regular 20.70

location.

  • Watertorenweg 200, 3063 HA Rotterdam