Nachtparlement Invites

Nachtparlement Invites

location_on Burgerweeshuis Deventer

basic info.

Na onze legendarische hosting op het Deventer Stadsfestival maken we op 2 december 2017 ons debuut in het Burgerweeshuis! <br /><br /> Line up: <br /><br /> - Rod Malmok b2b Tripeo (Boiler Room) 3hr set - MANGØ <br /><br /> Ze hebben geschiedenis geschreven met hun Boilerroomsessie. De allnighter in Basis was ook iets wat in ons geheugen gegrift staat en nu staan ze bij ons in het Burgerweeshuis : Rod (BennyRodrigues) b2b Tripeo (DarkoEsser). Van Ibiza tot aan Buenos Aires zal je deze mannen afzonderlijk van elkaar tegen kunnen komen in de meest roemrijke clubs. Maar een b2b tussen de mannen is zeldzaam en wij verheugen ons er nu al op. Van Electro tot aan pompende Techno zullen ze Burger vakkundig afbreken. <br /><br /> Als support act hebben we onze broeders van Mangø geboekt. Zij zullen de avond openen en weten als geen ander wat Deventer wil. No explanation is necessary. <br /><br /> Als je hier zeker bij wilt zijn (en geloof ons, dat wil je!) koop dan nu je kaartje en verzeker jezelf van een te gekke avond !

 • event_note
  from 23:00 until 04:00
 • location_on
  Burgerweeshuis
  Bagijnenstraat 9 , Deventer
  show map
 • confirmation_number
  Voorverkoop 12.00

location.