Nachtparlement Invites

Nachtparlement Invites

Burgerweeshuis Deventer

basic info.

Na onze legendarische hosting op het Deventer Stadsfestival maken we op 2 december 2017 ons debuut in het Burgerweeshuis!Line up:- Rod Malmok b2b Tripeo (Boiler Room) 3hr set
- MANGØZe hebben geschiedenis geschreven met hun Boilerroomsessie. De allnighter in Basis was ook iets wat in ons geheugen gegrift staat en nu staan ze bij ons in het Burgerweeshuis : Rod (BennyRodrigues) b2b Tripeo (DarkoEsser). Van Ibiza tot aan Buenos Aires zal je deze mannen afzonderlijk van elkaar tegen kunnen komen in de meest roemrijke clubs. Maar een b2b tussen de mannen is zeldzaam en wij verheugen ons er nu al op. Van Electro tot aan pompende Techno zullen ze Burger vakkundig afbreken.Als support act hebben we onze broeders van Mangø geboekt. Zij zullen de avond openen en weten als geen ander wat Deventer wil. No explanation is necessary.Als je hier zeker bij wilt zijn (en geloof ons, dat wil je!) koop dan nu je kaartje en verzeker jezelf van een te gekke avond !

  • from 23:00 until 04:00
  • Burgerweeshuis
    Bagijnenstraat 9 , Deventer
    show map
  • Voorverkoop 12.00

location.

  • Bagijnenstraat 9, 7411 PT Deventer