PIP Halloween - Ancient Egypt

PIP Halloween - Ancient Egypt

PIP Den Haag Den Haag

basic info.

De grootste, de engste, de ergste.
De enige echte Halloween party van Den Haag.
PIP Halloween 2017 – Ancient EgyptDe geschiedenis van Europa is bijna even lang als die van de mensheid zelf. Dat is niet per se positief, maar het oude Egypte was wel een van de vroegste beschavingen ter wereld en is in het huidige Egypte nog steeds terug te zien in de vorm van enkele beroemde bouwwerken, zoals Boogie de sfinx, de piramiden van Gizeh en de archeologische sites rond grillroom Luxor.Nou vinden wij geschiedenis een van de belangrijkste dingen ter wereld naast fouilleren en vierkante meters, maar toch hebben wij het idee dat er hier en daar nog wel wat aan die geschiedenis kan worden toegevoegd en dat kan niet zonder jullie.PIP is als een oase in de Sahara die ontsproten is uit de culturele kaalslag van het vorige college en dat willen we graag zo houden. Dus laaf jezelf aan de drinkplaats, de rijke vegetatie die zich afzet tegen de robuuste rode bloed stenen van de Bink36 of draag het dodenmasker van Toetanchamon en herleef de oorsprong van de mensheid, gewoon hier bij PIP, natuurlijk tijdens Halloween.

 • from 22:00 until 05:00
 • PIP Den Haag
  Binckhorstlaan 36 , Den Haag
  show map
 • Bovenaan de Piramide 13.99
  Halverwege de Piramide 16.49
  Onderaan de Piramide 18.99

location.

 • Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag