I Feel Love

I Feel Love

De Marktkantine Amsterdam

basic info.

Een week nadat de stofwolken van Amsterdam Dance Event zijn neergedaald, realiseren we ons dat het precies 40 jaar geleden allemaal met de plaat 'I Feel Love' van Donna Summer en Giorgio Moroder is begonnen.De Marktkantine brengt op zaterdag 28 oktober een eerbetoon aan de moeder aller dansplaten, maar ook aan de artiesten en party-generaties die al decennia lang het Amsterdamse nachtleven vol overgave in leven houden. Dit doet wij met een feest voor iedereen. Geheel gratis toegankelijk, want na ADE zijn de portemonnees leeg, maar zal de honger naar de dansvloer vast alweer gestild moeten worden.

  • from 23:00 until 05:00
  • De Marktkantine
    Jan van Galenstraat 6 , Amsterdam
    show map
  • Gratis entree 0.00

location.

  • Jan van Galenstraat 6, 1051 KM Amsterdam