Decode

Decode

Transport Rotterdam

basic info.

Na een zeer geslaagde editie met Surgeon en Alien Rain komen we 28 oktober alweer terug met de volgende DECODE. Dit keer met niemand minder dan Dasha Rush, Sigha, SHDW & Obscure Shape en natuurlijk Abstract Division, de mannen achter DECODE.DASHA RUSH stond al een tijdje op onze verlanglijst. Ze staat al jaren bekend om haar ijzersterke live- en dj-sets vol met muzikale verrassingen. Op 28 oktober zal ze voor de 2de keer in Rotterdam een dj-set ten gehore brengen.SIGHA is in de laatste jaren snel uitgegroeid tot een van de beste dj en producers die de huidige techno scene te bieden heeft. Sinds kort hij heeft de smaak te pakken met zijn nieuwe modulaire liveset, iets wat je absoluut niet mag missen.SHDW & OBSCURE SHAPE zijn op dit moment misschien wel de snelst rijzende sterren aan het technofront. Het uit Duitsland afkomstige duo zal op 28 oktober hun debuut maken op DECODE. Wij kunnen er niet op wachten in ieder geval!

  • from 23:59 until 06:00
  • Transport
    Schiestraat 18 , Rotterdam
    show map
  • Early Bird 5.00
    Regular 10.00

location.

  • Schiestraat 18, 3014 AC Rotterdam