Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 28 oktober maken SHDW & Obscure Shape hun debuut in BASIS! Ze worden bijgestaan door Remco Beekwilder en JP Enfant.SHDW & Obscure Shape gaan keihard de laatste tijd! De boys uit Stuttgart zijn pas sinds 2014 bij elkaar maar hebben sindsdien een stormachtige carriere doorgemaakt. Met releases op o.a. Rekids en SOMA en gigs in veel verschillende landen ligt er een mooie toekomst voor ze voor de boeg.Remco Beekwilder, die afgelopen zaterdag BASIS nog uitverkocht met zijn allereerste allnighter keert 28 oktober terug naar BASIS. JP Enfant, oprichter van LET (feestorganisatie/ recordlabel) zal de avond openen.

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 8.00
    Regular 10.00

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht