On9ekend

On9ekend

Hosted by On9ekend
Fluor Amstersfoort

basic info.

Op 7 oktober trapt On9ekend het indoorseizoen af en laten we ons geliefde FLUOR weer op haar grondvesten daveren. Er is maar 1 dj die hiervoor gemaakt is; ROD! Juist ja, ROD fucking Malmok! Hij staat al 3 jaar bovenaan ons verlanglijstje maar het is éindelijk gelukt hem te strikken! ROD komt samen met ons en met jullie bijeen voor de aftrap van het indoorseizoen!ROD, het alter ego van de alom bekende Benny Rodrigues, mag zich een van Nederlands' beste techno DJs noemen. Waar Benny de breedte opzoekt, gaat ROD de diepte in. Verwacht techno met een veelzijdig tintje; van Detroit tot Chicago, van acid tot dub, van industrial tot offbeat. Zijn enorme kennis van muziek, onsterfelijke liefde voor techno en scherpe smaak brengen hem op techno hotspots over de hele wereld!Voor de tweede zaal hebben we een geile verassing in petto!

  • from 23:00 until 05:00
  • Fluor
    Oude Fabriekstraat 29 , Amstersfoort
    show map
  • Early Bird 12.50

line up.

location.

  • Oude Fabriekstraat 29, 3812 NR Amstersfoort