Boys Noize

Boys Noize

013 Tilburg

basic info.

Alexander Ridha, beter bekend als Boys Noize, komt voor een exclusieve en maar liefst 2 uur durende DJ-set naar 013. Waar de Duitse techno-electro tovenaar normaal gesproken prijkt als headliner op grote out- en indoor festivals, is 7 oktober onze Jupiler Zaal aan de beurt. Zijn debuutalbum Oi Oi Oi is inmiddels een regelrechte klassieker, en vorig jaar bracht hij alweer zijn vierde studio album 'Mayday' uit. Hiermee liet hij wederom zien waarom hij nog altijd een frontrunner is als het gaat om die stuwende electro / techno sound.

Het voorprogramma wordt verzorgd door DJEDJOTRONIC. De Fransman uit de Boys Noize stal, staat bekend om een eigen mix van breakbeat, zware industrial beats, happy electro en ruwe techno. Verder wordt je opgewarmd door 'local heroes' Unofficial Milo. & Samuel Monty.

  • from 23:00 until 04:00
  • 013
    Veemarktstraat 44 , Tilburg
    show map
  • Voorverkoop 16.50

location.

013
  • Veemarktstraat 44, 5038 CV Tilburg