Gui Boratto

Gui Boratto

Hosted by Full Spectrum
TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Tien jaar na Gui Boratto’s debuutalbum “Chromophobia” heeft de voormalig architect niet stil gezeten. Van zijn recentste album "Abaporu" bij het Duitse Kompakt label tot remixes voor Pet Shop Boys, Moby, Massive Attack, Trentemøller, London Grammar en meer: de kenmerkende melodische en warme house staat nog steeds als een huis en legt het publiek zonder moeite kippenvel op. Voornamelijk in een live setting zet de Braziliaan een excellerende show neer en dus vond het Utrechtse elektronicaduo Tinlicker het hoogst tijd om het spektakel naar onze Pandora te halen. Daar kunnen we ze natuurlijk alleen maar voor bedanken, zeker gezien ze eigenhandig deze eclectische en kleurrijke avond waardig zullen afsluiten. Tinlicker nodigt uit, wij smullen!

  • from 22:00 until 02:00
  • TivoliVredenburg
    Vredenburgkade 11 , Utrecht
    show map
  • Voorverkoop 16.00

location.

  • Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht