Het Wild

Het Wild

De Bron Eindhoven

basic info.

Vinylpioneer Hunee, oftewel Hun Choi, werkte zich in korte tijd op tot een van de meest gevraagde dj/producers uit het avontuurlijke dancecircuit. Of het nu gaat om klassieke house, funkende disco, boogie of afrobeat, Hunee weet er wegwijs mee en mengt alle stijlen samen tot een unieke en herkenbare sound. Zo ook op zijn debuutalbum Hunch Music, die in 2015 uitkwam via Rush Hour en waarmee hij de VPRO 3voor12 album van het jaar-award won. Maar niet alleen op plaat is Hunee vlijmscherp: achter de decks komt zijn altijd rake gevoel voor plaatkeuze pas écht tot zijn recht, met legendarische dj-sets op festivals als Lowlands, Glastonbury en DGTL en in clubs als De School, Trouw en Berghain tot gevolg. Dit jaar mag hij zelfs het hoofdpodium van Dekmantel Festival afsluiten! Met zijn indrukwekkende cv is Hunee gewend aan mainstages en headlinespots, maar dat maakt het éxtra bijzonder om hem in een intieme zaal in Eindhoven zoals de Bron aan het werk te zien. Be there!De Bron

Wat begon als een pop-up locatie is zich langzaam maar zeker aan het ontwikkelen tot een interessante locatie voor het Eindhovens nachtleven. De zaal waarin de Bron zich nu huisvest is zich aan het voorbereiden om op permanente basis één van de dikste clublocaties van Eindhoven te worden.

 • from 23:00 until 04:00
 • De Bron
  Stratumseind 34-36 , Eindhoven
  show map
 • Early Bird 10.00
  Regular 12.50
  Deur 15.00

line up.

location.

 • Stratumseind 34-36, 5611 ET Eindhoven