Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Vrijdag 1 september hebben we de grootste boeking tot nu toe in BASIS: British Murder Boys. Support komt deze avond van Ghost in the Machine, Stratum en Chêne!
British Murder Boys is een gemeenschappelijk project van dj's Surgeon & Regis. Na een aantal jaar afwezigheid spelen de mannen dit jaar eindelijk weer een (klein) aantal shows. Zo speelden ze op Reaktor, Soenda Festival en staan ze komend weekend op Dekmantel festival. We zijn erg blij (en trots) dat ze ervoor hebben gekozen om 1 september BASIS aan te doen!
De boys van Ghost in the Machine hebben net hun EP uitgebracht op Perc Trax (het label van Perc), en sloten eerder BASIS af na Clouds. BASIS resident Stratum, die onze stage op By the Creek festival dit jaar nog heerlijk opwarmde doet dat deze nacht weer. Chêne maakt de line-up compleet.

  • from 23:00 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Voorverkoop 17.50

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht