The Crave Beach Festival

The Crave Beach Festival

Beach Stadium Den Haag

basic info.

Na een historische dag in het Zuiderpark komen we dit festivalseizoen nog een keer met z'n allen samen. Op een nieuwe locatie tussen de duinen en aan de Scheveningse kust nodigen we jullie uit voor dé afsluiter van je zomer. Zondag 27 augustus it is: The Crave Beach Festival.

Ditmaal ligt de focus volledig op de artiest. Met maar 1 podium nemen we het gevoel van onze mainstage mee naar het indrukwekkende Beach Stadium. Met onze voeten in het zand verbinden we Detroit met onze eigen West Coast, aangevuld door twee veelbelovende acts binnen de elektronische muziek. Bereid je voor.

''The Crave - Electronic music from The Hague''

 • from 12:00 until 23:00
 • Beach Stadium
  Strandweg 4 , Den Haag
  show map
 • Super Early Bird 17.50
  Early Bird 20.00
  Final 25.00

location.

 • Strandweg 4, 2586 JK Den Haag